Good food, good drinks, good music. Good People!

Over Restaurant Good People

Ons verhaal

Ontdek Good People

Good People brengt de levensgenieter tot leven!

Lifestyle Bar / Restaurant Good People gelegen in het centrum van Heerlen, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk “Genieten”. Een Bar en Restaurant in een, maar absoluut niets is standaard in deze volledig modern en industrieel ingerichte zaak. Wanneer je door de imposante, stalen deur binnenstapt merk je: dit is geen doorsnee restaurant.

Het eigentijds interieur, de hippe lounge muziek en de “good vibe” die direct voelbaar is maken van Good People een unieke beleving. Een vlot gekleed, jong team zorgt ervoor dat je niets te kort komt. Comfortabel zitten doe je zowel op de loungebank als in de aangename fauteuils. Ben je met een groter gezelschap en werp je graag een blik op de keuken? Dan is onze “Chef’s Table” de perfecte plek!

Toosten op het leven doe je bij Good People. Iets te vieren? De champagne staat bij ons altijd koud!

restaurant-good-people-3
over-restaurant-good-people-3
over-restaurant-good-people-4
over-restaurant-good-people-1
over-restaurant-good-people-2

Onze menukaart

Genieten van heerlijk eten

Op onze menukaart vind je een verzameling van  wereldse gerechten. Zowel als vlees- en visliefhebber als vegetariër heb je een ruime keuze in smaakvolle gerechten. Onze keuken is seizoen gerelateerd en werkt enkel met dagverse producten.

De wijnkaart is zorgvuldig samengesteld. Het ontbreekt ons dan ook niet aan kennis, die we graag gebruiken om onze gasten te adviseren bij het maken van een keuze.

Good food, good drinks, good music.
Good People.

0
Nieuwe gasten per week
0
Tevreden gasten per jaar
0
Certificaten
0
Wekelijkse leveringen

Wat onze gasten zeggen

Testimonials